Εσωτερικός κανονισμός 2015-2016

kanonismos

Αντισεισμικός κανονισμός

oasp

Κανονισμοί Προβολής και Δημοσιότητας Πράξεων του ΕΣΠΑ

images

Εσωτερικός Κανονισμός και Μνημόνιο Ενεργειών για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

politiki prostasia

Η άσκηση του μήνα1

 

 

ΑΦΙΣΑ 16

image

Ακούστε το European School Radio

Ανακύκλωση

recyclesmall

Δήμος Πέλλας

Dimarxeiosmall

EEY EIKONA

 

Εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Μαρτίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, το Δημοτικό σχολείο Παραλίμνης, διοργάνωσε μία πολιτιστική ? αθλητική εκδήλωση με την συνεργασία του Δήμου Πέλλας και της ΙΖ΄ΕΠΚΑ.

Συγκεκριμένα προσκάλεσε την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία να παρουσιάσει το εκπαιδευτικό βιβλίο με τίτλο «?Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία? προς όλο τον Κόσμο! Ένα Μαγικό Ταξίδι! » και παράλληλα ζήτησε να διερευνηθεί η δυνατότητα ίδρυσης ενός Κέντρου Εκπαίδευσης Ολυμπιακής Παιδείας μέσα στο Μουσείο.

Το εκπαιδευτικό βιβλίο παρουσίασε η συγγραφέας ? Δ/ντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ιλεάνα Κλοκώνη μαζί με την Ολυμπιονίκη ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα, την Ολυμπιονίκη ρυθμικής γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή, την Παραολυμπιονίκη ξιφασκίας Έφη Βλάμη, ενώ προσκεκλημένη των διοργανωτών ήταν και η Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό Έλλη Μυστακίδου.

Η συγγραφέας εμπνεύστηκε το βιβλίο από τους ΄΄Ολυμπιονίκες της Ζωής΄΄ από τα παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες και καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους για ζωή με ελπίδα και αισιοδοξία.

Η παρουσίαση του εκπαιδευτικού βιβλίου έγινε με τρόπο μοναδικό από την κ. Κοκλώνη, που ενθουσίασε τους μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά και είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους στις Ολυμπιονίκες, να ακούσουν τα προσωπικά τους βιώματα και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Παράλληλα η Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας Έφη Βλάμη έκανε μία σύντομη ενημέρωση για το έργο του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, μέσα σε έντονο φορτισμένο συγκινητικό κλίμα.

Συμμετείχαν οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Παραλίμνης του Δημοτικού σχολείου Πέλλας και του Μουσικού Σχολείου που τίμησαν την εκδήλωση ερμηνεύοντας τον Ολυμπιακό ύμνο και άλλες συνθέσεις υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών  πιάνου κ. Παπαδοπούλου Ίννας και Πατρώνα Πασχαλίνας, εδραιώνοντας έτσι την συνεργασία του με την πρωτοβάθμια εκαπίδευση αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

Students of Music SchoolStudents of Music SchoolStudents of Music SchoolStudents of Music School


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.