Εσωτερικός κανονισμός 2015-2016

kanonismos

Αντισεισμικός κανονισμός

oasp

Κανονισμοί Προβολής και Δημοσιότητας Πράξεων του ΕΣΠΑ

images

Εσωτερικός Κανονισμός και Μνημόνιο Ενεργειών για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

politiki prostasia

Η άσκηση του μήνα1

 

 

ΑΦΙΣΑ 16

image

Ακούστε το European School Radio

Ανακύκλωση

recyclesmall

Δήμος Πέλλας

Dimarxeiosmall

EEY EIKONA

 

Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών

 

Ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης επισκέφτηκε σήμερα 20 Απριλίου 2018 ώρα 9:00 το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών συνοδευόμενος από τους βουλευτές Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη και κ. Γιάννη Σηφάκη, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ανανιάδη, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Θωμά Μπαχαράκη και βέβαια τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόριο Στάμκο.

    

episkepsi 1.jpgepiskepsi 2.jpg

Η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Ελένη Πισμίση, και οι καθηγητές τους υποδέχτηκαν και τους ξενάγησαν στις αίθουσες, ενημερώνοντάς τους για το έργο που γίνεται στο Σχολείο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Ο Υφυπουργός διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου και ταυτόχρονα σχημάτισε μια πραγματική εικόνα για τις συνθήκες λειτουργίας του Σχολείου, που από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα στεγάζεται σε προσωρινές εγκαταστάσεις τύπου «προκάτ», παντελώς ελλιπείς και ακατάλληλες.

 

Στη συζήτηση που έγινε το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο κτιριακό πρόβλημα που είναι το πιο επείγον.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι για το θέμα του κτιρίου οι μαθητές του Σχολείου διατύπωσαν εύστοχα σε πανό το αίτημα: «Θέλουμε ένα σχολείο που μας αξίζει». 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εκπροσωπώντας όλους τους γονείς των μαθητών και επέδωσαν σε όλους τους αρμόδιους επιστολή διαμαρτυρίας για το κτίριο όπου στεγάζονται τα παιδιά τους.

 

Ο Υφυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει.

 

Η Βουλευτής κ. Τζάκρη αναφέρθηκε διεξοδικά στην πορεία των διαδικασιών τις οποίες παρακολουθεί από κοντά. Ο Περιφερειακός Δ/ντής κ. Ανανιάδης, διαβεβαίωσε ότι η ανέγερση του νέου Μουσικού Σχολείου έχει προταθεί και υποστηρίζεται θερμά από τον ίδιο.

 

Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος ανέφερε ότι μέχρι τέλους Απριλίου ολοκληρώνονται και κατατίθενται στο Δήμο οι σχετικές μελέτες που προαπαιτούνται για το έργο. 
Ο κ. Σηφάκης στηρίζει δυναμικά και εκφράζει την αισιοδοξία του.

 

Κλείνοντας, δεσμεύτηκαν όλοι ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεκινήσει σύντομα η ανέγερση νέου διδακτηρίου για το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, το οποίο θα στεγάσει τα όνειρα των νέων μουσικών και θα αποτελεί κόσμημα για την περιοχή.

                          

 

                                                                                                                              Η Διευθύντρια

 

                                                                                                                             Πισμίση Ελένη


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.