Εσωτερικός κανονισμός 2015-2016

kanonismos

Αντισεισμικός κανονισμός

oasp

Κανονισμοί Προβολής και Δημοσιότητας Πράξεων του ΕΣΠΑ

images

Εσωτερικός Κανονισμός και Μνημόνιο Ενεργειών για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

politiki prostasia

Η άσκηση του μήνα1

 

 

ΑΦΙΣΑ 16

image

Ακούστε το European School Radio

Ανακύκλωση

recyclesmall

Δήμος Πέλλας

Dimarxeiosmall

EEY EIKONA

 

23 μαθητές και μαθήτριες της A΄ γυμνασίου του Μουσικού σχολείου Γιαννιτσών βραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους στον μαθητικό διαγωνισμό «yousmile» από το «χαμόγελο του παιδιού»

 

 ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο«YouSmile»  κάλεσαν  την Εκπαιδευτική Κοινότητα νασυμμετάσχει στα 3α ετήσια Βραβεία «YouSmile».Στόχος των βραβεύσεων είναι  να αναδειχτούν πράξεις και πρωτοβουλίες παιδιών, (σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο), που είχαν θετικό αντίκτυπο στον  κοινωνικό τους περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες.

 

Tο  Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών συμμετείχε με 23 μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου στα  3α Βραβεία YouSmileστην κατηγορία Δικαιώματα-Ομαδική μαθητική συμμετοχή, στα πλαίσια υλοποίησης εκδήλωσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στις 3 Δεκεμβρίου με θέμα «Αναπηρία και Τέχνη στην Εκπαίδευση»με υπεύθυνη καθηγήτρια την Γραμμενούδη Σοφία ΠΕ 07. Οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου κατάφεραν να ενθουσιάσουν, να εμπνεύσουν και να ενεργοποιήσουν την σχολική κοινότητα με τις πρωτοβουλίες τους, την ενεργή συμμετοχή τους και τις εργασίες τους. Γίναν διαμεσολαβητές κοινωνικών μηνυμάτων και τραγούδησαν ένα τραγούδι στην νοηματική.   

Έμπνευση για τα βραβεία YouSmile αποτελεί ο ιδρυτής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο οποίος σε ηλικία μόλις 10 ετών και πριν φύγει από την ζωή κατάφερε να κινητοποιήσει όχι μόνο την οικογένειά του αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία! Η δύναμη και το όραμα του Ανδρέα, ενός παιδιού 10 ετών, είχε ως αποτέλεσμα να ιδρυθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που στα 23 χρόνια δράσης του έχει στηρίξει 1.500.000 παιδιά.

YouSmile φωτο

                                                                                                                              Η Διευθύντρια

 

                                                                                                                             Πισμίση Ελένη