Εσωτερικός κανονισμός 2015-2016

kanonismos

Αντισεισμικός κανονισμός

oasp

Κανονισμοί Προβολής και Δημοσιότητας Πράξεων του ΕΣΠΑ

images

Εσωτερικός Κανονισμός και Μνημόνιο Ενεργειών για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

politiki prostasia

Η άσκηση του μήνα1

 

 

ΑΦΙΣΑ 16

image

Ακούστε το European School Radio

Ανακύκλωση

recyclesmall

Δήμος Πέλλας

Dimarxeiosmall

EEY EIKONA

 

Ημέρα σχολικού αθλητισμού στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών

Με σύνθημα «Αθλούμαι ? Χαράζω το Μέλλον» οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών συμμετείχαν όλοι και χάρηκαν τις δραστηριότητες που οργανώθηκαν στα πλαίσια της 4ης ημέρας πανελλήνιου σχολικού αθλητισμού από την  υπεύθυνη  καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Υφαντίδου Ευρώπη σε συνεργασία με όλους τους διδάσκοντες.

 

 

Στόχος του θεσμού της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού είναι η άθληση να αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μαθητών και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και στην ενήλικη ζωή τους.

 Ξεκινήσαμε λοιπόν τη μέρα μας με προβολή φωτογραφικού υλικού από τις αντίστοιχες δράσεις της ημέρας σχολικού αθλητισμού των τριών προηγούμενων ετών καθώς και video από παραολυμπιακούς αγώνες που επιμελήθηκε και παρουσίασε η καθηγήτρια Πληροφορικής του Σχολείου μας κ. Σταμούλη Ελπίδα. Στη συνέχεια ακολούθησαν δράσεις για όλους τους μαθητές στην αυλή του σχολείου με παιχνίδια όπως «διαγώνιος» και «μουσικές καρέκλες» με παραδοσιακή μουσική από τους μαθητές μας και επιμέλεια από τον καθηγητή Μουσικής  κ. Ανδρέογλου Παναγιώτη. Αυθόρμητα πιαστήκαμε σε κύκλο και χορέψαμε όλοι μαζί παραδοσιακούς χορούς.

 Στις 9:30 ξεκινήσαμε πεζοπορία μέσα στην πόλη με προορισμό το Πνευματικό Κέντρο για να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Πέλλας για μαθητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και σε αθλητικούς αγώνες.  Η εκδήλωση άρχισε με το τραγούδι της μαθήτριάς μας Αρίστης Γεροντίδου «Λάμψε σαν αστέρι» που βραβεύτηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό και στη Βουλή των Εφήβων. Από το σχολείο μας βραβεύτηκε και η μαθήτριά μας Ραφαηλία Τσιουραλή που διακρίθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής. Συγχαίρουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές μας  για τις επιτυχίες τους και  ευχόμαστε να χαράξουν το μέλλον τους εξασκώντας το σώμα, καλλιεργώντας το πνεύμα και εξευγενίζοντας την ψυχή τους, σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη.

DSC06128.JPGDSC06131.JPGDSC06148.JPGDSC06149.JPGDSC06159.JPGDSC06161.JPGDSC06176.JPGDSC06179.JPGDSC06180.JPGDSC06184.JPG

                                                                         Η Διευθύντρια

                                                                         

                                                                         Πισμίση Ελένη

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.