Εσωτερικός κανονισμός 2015-2016

kanonismos

Αντισεισμικός κανονισμός

oasp

Κανονισμοί Προβολής και Δημοσιότητας Πράξεων του ΕΣΠΑ

images

Εσωτερικός Κανονισμός και Μνημόνιο Ενεργειών για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

politiki prostasia

Η άσκηση του μήνα1

 

 

ΑΦΙΣΑ 16

image

Ακούστε το European School Radio

Ανακύκλωση

recyclesmall

Δήμος Πέλλας

Dimarxeiosmall

EEY EIKONA

 

Θεατρική παράσταση ΚΘΒΕ «Σε μένα μιλάς;»

Η Νεανική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει φέτος για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  το έργο «Σε μένα μιλάς;» του Ράινερ Χάχφελντ, στη Μονή Λαζαριστών .

Σε σύντομες και γεμάτες δράση σκηνές, ο Χάχφελντ, θίγει με σύγχρονο τρόπο, το ζήτημα του εκφοβισμού στο σχολείο και καλεί νέους και ενήλικες θεατές να προβληματιστούν πάνω σε θέματα όπως: βία, φιλία, προσωπική ευθύνη, φόβος, μοναξιά, σεξουαλικότητα, σχέσεις στο σχολείο και στην οικογένεια.

« Δυστυχώς το θέατρο δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Δεν είναι ιεραποστολή. Και βέβαια δεν μπορεί να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα των παιδιών. Το θέατρο όμως έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τα θέματα και ?μέσα από το χιούμορ και τη δράση? να βοηθήσει παιδιά και εφήβους να αντιληφθούν τα προβλήματα και ίσως τα βοηθήσει στις επιλογές τους και στον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο». Ράινερ Χάχφελντ, Οκτώβριος 2017.

Την παράσταση αυτή που ενθουσίασε  μαθητές και εκπαιδευτικούς με την αμεσότητα όσο και με τον ρεαλισμό της, παρακολούθησαν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και των τάξεων Α΄και Β΄Λυκείου στις 10 Νοεμβρίου 2017 με υπεύθυνες τις καθηγήτριες Γενικής Παιδείας που συνόδευσαν: Παυλίδου Έφη ΠΕ02, Ευθυμίου Μάγδα ΠΕ04, Σταμούλη Ελπίδα ΠΕ19 και Σταρδέλη Βασιλική ΠΕ02.

 

theatro_1.jpgtheatro_2.jpgtheatro_3.jpgtheatro_4.jpg

                                                                         Η Διευθύντρια

                                                                         

                                                                         Πισμίση Ελένη

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.