Εσωτερικός κανονισμός 2015-2016

kanonismos

Αντισεισμικός κανονισμός

oasp

Κανονισμοί Προβολής και Δημοσιότητας Πράξεων του ΕΣΠΑ

images

Εσωτερικός Κανονισμός και Μνημόνιο Ενεργειών για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

politiki prostasia

Η άσκηση του μήνα1

 

 

ΑΦΙΣΑ 16

image

Ακούστε το European School Radio

Ανακύκλωση

recyclesmall

Δήμος Πέλλας

Dimarxeiosmall

EEY EIKONA

 

Εκδήλωση Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών 2018-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μάγεψαν» το κοινό οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών το Σάββατο βράδυ 13 Απριλίου 2019, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών κατέπληξαν για μια ακόμη φορά το κοινό με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους. Μέσα από μια κατά γενική ομολογία εντυπωσιακή ετήσια συναυλία Μουσικών Συνόλων με ρεπερτόριο Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής όχι μόνο ενθουσίασαν το κοινό με την επαγγελματική παρουσίαση της δουλειάς τους, αλλά κατάφεραν να το ταξιδέψουν και να το παρασύρουν με τις μελωδίες τους. Πραγματικά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές και καθηγήτριες της μουσικής και σε όλα τα παιδιά-μουσικούς για την υψηλού επιπέδου συναυλία. Με το έργο τους, συμβάλλουν ουσιαστικά στην καλλιτεχνική παιδεία και στην ανάπτυξη του πολιτισμού στον τόπο μας.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας κκ. Ιωήλ, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Θωμάς Μπαχαράκης και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Πέλλας Δημήτρης Γερεμτζές, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Ανδρίτσος, , οι Αντιδήμαρχοι Επιτροπάκης Αθανάσιος και Κουτσοκώστα Ζωή, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής κ. Γκίκας Καμπουρίδης, οι πρόεδροι Β?ΕΛΜΕ Πέλλας και ΔΟΕ, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, γονείς και μαθητές.

Την ευθύνη της οργάνωσης και της ροής του προγράμματος είχε ο καθηγητής Ανδρέογλου Παναγιώτης, των προσφωνήσεων και της παρουσίασης του προγράμματος η καθηγήτρια Αλεξανδρή Στέλλα, της οργάνωσης και προβολής εικόνων οι καθηγητές Ελπίδα Σταμούλη και Θανάσης Ζλήκας, της επιμέλειας του ήχου και της σκηνής ο καθηγητής Θόδωρος Σιταράς. Επίσης, την εκδήλωση υποστήριξαν και βοήθησαν ενεργά κατά την προετοιμασία της όλοι οι καθηγητές γενικής και μουσικής παιδείας.

Κατεβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου και το πρόγραμμα της εκδήλωσης από εδώ.  

teliki19_1.JPGteliki19_2.JPGteliki19_3.JPG

                                                                                                                              Η Διευθύντρια

 

                                                                                                                             Πισμίση Ελένη


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.